När vi är klara är problemet löst.
Garanterat.

Som VVS-företag erbjuder vi kunskap, erfarenhet – och bredd. Ända från början har vi nämligen satsat på att steg för steg utveckla vårt kunnande och vår kapacitet.

Vi klarar alla traditionella VVS-installationer, vare sig det handlar om hela badrumsrenoveringar eller bara en droppande kran.
Vi har kunskapen och utrustningen som krävs för bl a läcksökning, råttbekämpning, stopp i avlopp, fuktskador, avloppsrenovering (relining) och mycket annat.
Vi arbetar också med VVS-konsultationer och med stora entreprenader.

Kort sagt: Vi förstår vad den enskilde kunden behöver men har också kapacitet för de stora och ibland betydligt mer komplicerade uppdragen. Det behov eller problem du har löser vi. Garanterat.

Ring 010-3302500 (Helsingborg) eller 010-3302600 (Ängelholm)
eller fyll i formuläret här nedan så får du snabbt hjälp!

Tre specialistföretag
under ett tak

För att utvecklas fortare, fördjupa vår kunskap och enkelt kunna prova nya metoder och produkter har vi valt att dela upp vår verksamhet i tre bolag. Vi sitter dock i samma lokaler och har samma ägare och ledning, så det är aldrig någon tvekan om ansvar och mål.

PIPELINE VVS AB hjälper privatpersoner och företag med alla typer av VVS-installationer, arbetar med VVS-konsultationer och entreprenader:

PREVENTUM AB
arbetar med bl a spolning av avlopp, film/videoinspektioner av avlopp, renovering av avloppssystem (relining), råttbekämpning och asbestsanering.

VALF TEKNIK AB är specialister på överlåtelsebesiktningar, läcksökning, skadebesiktningar, luktutredningar, avfuktning, luftrening och RBK-mätningar.
  Pipeline

  hjälper dig med alla traditionella VVS-installationer, vare sig det handlar om hela badrumsrenoveringar eller bara en droppande kran.
  Vi har kunnandet och utrustningen som krävs för bl a läcksökning, råttbekämpning, stopp i avlopp, fuktskador, avloppsrenovering (relining) och mycket annat.
  Vi arbetar också med VVS-konsultationer och med stora entreprenader.

  För att ge dig bästa tänkbara service har vi valt att dela upp vår verksamhet i tre bolag. Vi sitter i samma lokaler och har samma ägare och ledning, så det är aldrig någon tvekan om ansvar och mål.

  • PIPELINE VVS AB hjälper privatpersoner och företag med alla typer av VVS-installationer, arbetar med VVS-konsultationer och entreprenader:

  • PREVENTUM AB
  arbetar med bl a spolning av avlopp, film/videoinspektioner av avlopp, renovering av avloppssystem (relining), råttbekämpning och asbestsanering.

  • VALF TEKNIK AB är specialister på överlåtelsebesiktningar, läcksökning, skadebesiktningar, luktutredningar, avfuktning, luftrening och RBK-mätningar.