Problem värmesystem

Klarar inte ditt värmesystem den plötsliga köldknäppen? Är det kallt i något eller några rum?
Då kan Pipelines kunniga och erfarna montörer ge dig snabb och effektiv hjälp.

Vi klarar alla typer av värmesystem – värmepumpar, pelletspannor, elpannor etc – och söker alltid den enklaste mest effektiva lösningen på ditt problem.

Ring 010-3302500 (Helsingborg) eller 010-3302600 (Ängelholm)
eller fyll i formuläret här nedan så får du snabbt hjälp!
  Pipeline

  hjälper dig med alla traditionella VVS-installationer, vare sig det handlar om hela badrumsrenoveringar eller bara en droppande kran.
  Vi har kunnandet och utrustningen som krävs för bl a läcksökning, råttbekämpning, stopp i avlopp, fuktskador, avloppsrenovering (relining) och mycket annat.
  Vi arbetar också med VVS-konsultationer och med stora entreprenader.

  För att ge dig bästa tänkbara service har vi valt att dela upp vår verksamhet i tre bolag. Vi sitter i samma lokaler och har samma ägare och ledning, så det är aldrig någon tvekan om ansvar och mål.

  • PIPELINE VVS AB hjälper privatpersoner och företag med alla typer av VVS-installationer, arbetar med VVS-konsultationer och entreprenader:

  • PREVENTUM AB
  arbetar med bl a spolning av avlopp, film/videoinspektioner av avlopp, renovering av avloppssystem (relining), råttbekämpning och asbestsanering.

  • VALF TEKNIK AB är specialister på överlåtelsebesiktningar, läcksökning, skadebesiktningar, luktutredningar, avfuktning, luftrening och RBK-mätningar.