Råttbekämpning Helsingborg

Råttor skadar egendom, sprider sjukdomar, förorenar livsmedel och djurfoder. Om råttor har möjlighet, tar de sig gärna in i ditt hem eller företag i Helsingborg och kan då ta med sig sjukdomsbärande parasiter som loppor, löss och fästingar. Det är där vi kommer in och erbjuder dig råttbekämpning i Helsingborg. Att se en råtta med blotta ögat kan ibland vara knepigt, då råttor är som mest aktiva mellan skymning och gryning. Mer troligt är att du hittar tecken på att du har råttor.

Om du tror att du drabbats av råttor är det väldigt viktigt att agera direkt för att få kunskap om hur omfattande angreppet är. När det gäller råttbekämpning i Helsingborg samarbetar vi med vårt systerföretag Preventum och kan snabbt hjälpa dig att bli av med dessa skadedjur.

Ring 072 – 215 15 55 eller fyll i formuläret nedan så får du snabbt hjälp!
  Pipeline

  Råttbekämpning i Helsingborg

  hjälper dig med alla traditionella VVS-installationer, vare sig det handlar om hela badrumsrenoveringar eller bara en droppande kran.
  Vi har kunnandet och utrustningen som krävs för bl a läcksökning, råttbekämpning, stopp i avlopp, fuktskador, avloppsrenovering (relining) och mycket annat.
  Vi arbetar också med VVS-konsultationer och med stora entreprenader.

  För att ge dig bästa tänkbara service har vi valt att dela upp vår verksamhet i tre bolag. Vi sitter i samma lokaler och har samma ägare och ledning, så det är aldrig någon tvekan om ansvar och mål.

  • PIPELINE VVS AB hjälper privatpersoner och företag med alla typer av VVS-installationer, arbetar med VVS-konsultationer och entreprenader:

  • PREVENTUM AB
  arbetar med bl a spolning av avlopp, film/videoinspektioner av avlopp, renovering av avloppssystem (relining), råttbekämpning och asbestsanering.

  • VALF TEKNIK AB är specialister på överlåtelsebesiktningar, läcksökning, skadebesiktningar, luktutredningar, avfuktning, luftrening och RBK-mätningar.