Reparation, service eller byte av t ex tvättställ, WC-stol, duscharmatur

Har du en kran som droppar? Behöver du ett nytt duschmunstycke? Vill du bli av med din gamla WC-stol som slösar med vatten och få en snålspolande istället? Vill du ha en effektiv, lättarbetad kran till diskbänken?

Moderna VVS-produkter gör livet både enklare och skönare. Och vi kan hjälpa dig med alla typer av VVS-arbeten.

Ring 010-3302500 (Helsingborg) eller 010-3302600 (Ängelholm)
eller fyll i formuläret här nedan så får du snabbt hjälp!
  Pipeline

  hjälper dig med alla traditionella VVS-installationer, vare sig det handlar om hela badrumsrenoveringar eller bara en droppande kran.
  Vi har kunnandet och utrustningen som krävs för bl a läcksökning, råttbekämpning, stopp i avlopp, fuktskador, avloppsrenovering (relining) och mycket annat.
  Vi arbetar också med VVS-konsultationer och med stora entreprenader.

  För att ge dig bästa tänkbara service har vi valt att dela upp vår verksamhet i tre bolag. Vi sitter i samma lokaler och har samma ägare och ledning, så det är aldrig någon tvekan om ansvar och mål.

  • PIPELINE VVS AB hjälper privatpersoner och företag med alla typer av VVS-installationer, arbetar med VVS-konsultationer och entreprenader:

  • PREVENTUM AB
  arbetar med bl a spolning av avlopp, film/videoinspektioner av avlopp, renovering av avloppssystem (relining), råttbekämpning och asbestsanering.

  • VALF TEKNIK AB är specialister på överlåtelsebesiktningar, läcksökning, skadebesiktningar, luktutredningar, avfuktning, luftrening och RBK-mätningar.