Stopp i avlopp Helsingborg

Spolning är det effektivaste sättet att undvika stopp och få ett väl fungerande avloppssystem. Vi använder oss av en beprövad och skonsam spolmetod för dina rör. Med högtryck sprutar vi in hett vatten för att lossa på ditt stopp i avlopp i Helsingborg. Den kraftfulla strålen gör att beläggningar och smuts lossnar från rören och försvinner bort med vattenflödet. För att minimera risken för skador på rören anpassar vi vattentrycket efter rörens tillstånd och kapacitet.

När stoppet är ett faktum får du snabb och effektiv hjälp av våra effektiva spolbilar för att få bort ditt stopp i avlopp i Helsingborg. Här samarbetar vi med vårt systerföretag Preventum / Spolbilsbolaget.

Beställ på telefon
0722-15 15 55
eller fyll i formuläret nedan så får du snabbt hjälp!
  Pipeline

  Stopp i avlopp i Helsingborg

  hjälper dig med alla traditionella VVS-installationer, vare sig det handlar om hela badrumsrenoveringar eller bara en droppande kran.
  Vi har kunnandet och utrustningen som krävs för bl a läcksökning, råttbekämpning, stopp i avlopp, fuktskador, avloppsrenovering (relining) och mycket annat.
  Vi arbetar också med VVS-konsultationer och med stora entreprenader.

  För att ge dig bästa tänkbara service har vi valt att dela upp vår verksamhet i tre bolag. Vi sitter i samma lokaler och har samma ägare och ledning, så det är aldrig någon tvekan om ansvar och mål.

  • PIPELINE VVS AB hjälper privatpersoner och företag med alla typer av VVS-installationer, arbetar med VVS-konsultationer och entreprenader:

  • PREVENTUM AB
  arbetar med bl a spolning av avlopp, film/videoinspektioner av avlopp, renovering av avloppssystem (relining), råttbekämpning och asbestsanering.

  • VALF TEKNIK AB är specialister på överlåtelsebesiktningar, läcksökning, skadebesiktningar, luktutredningar, avfuktning, luftrening och RBK-mätningar.