Reparation trasigt avlopp Helsingborg

Att byta avlopps- och dagvattenrör kan bli dyrt, skapa mycket besvär och det kan vara helt onödigt. Låt oss renovera dina befintliga rör i form av reparation trasigt avlopp i Helsingborg istället.

Relining är ett snabbt och smart sätt att renovera gamla avloppssystem. Dessutom är det mycket kostnadseffektivt. I samarbete med vårt systerföretag Preventum erbjuder vi relining, vilket innebär att dina rör renoveras genom att nya hållfasta rör skapas i det befintliga systemet.

Med relining kan vi renovera hela avloppet/avloppssystemet eller täta avloppsrör genom specifika punktlagningar av sprickor och sättningar. Förenklat är relining en installation av nya avloppsrör inuti de gamla avloppen – vi erbjuder helt enkelt reparation av trasigt avlopp i Helsingborg.

Ring 072 – 215 15 55 eller fyll i formuläret nedan så får du snabbt hjälp!
  Pipeline

  Reparation trasigt avlopp i Helsingborg

  hjälper dig med alla traditionella VVS-installationer, vare sig det handlar om hela badrumsrenoveringar eller bara en droppande kran.
  Vi har kunnandet och utrustningen som krävs för bl a läcksökning, råttbekämpning, stopp i avlopp, fuktskador, avloppsrenovering (relining) och mycket annat.
  Vi arbetar också med VVS-konsultationer och med stora entreprenader.

  För att ge dig bästa tänkbara service har vi valt att dela upp vår verksamhet i tre bolag. Vi sitter i samma lokaler och har samma ägare och ledning, så det är aldrig någon tvekan om ansvar och mål.

  • PIPELINE VVS AB hjälper privatpersoner och företag med alla typer av VVS-installationer, arbetar med VVS-konsultationer och entreprenader:

  • PREVENTUM AB
  arbetar med bl a spolning av avlopp, film/videoinspektioner av avlopp, renovering av avloppssystem (relining), råttbekämpning och asbestsanering.

  • VALF TEKNIK AB är specialister på överlåtelsebesiktningar, läcksökning, skadebesiktningar, luktutredningar, avfuktning, luftrening och RBK-mätningar.