Välkommen till vår värld

Vi startade Pipeline därför att vi var missnöjda med den traditionella rörbranschen. Tekniken blev ofta viktigare än kundens önskemål. Med all rätt förutsätter kunderna att vi gör rätt och vill hellre prata mysiga badrum och trivsamma kök. Dessutom vill branschen inte gärna ha rörläggare som är engagerade och vågar tänka nytt.

Med sådana är ju vi. Engagerade och intresserade av hur du vill ha det. Vi gillar både teknik och människor, helt enkelt.

Det syns på denna avdelning, där vi unnar oss att ta ut svängarna. Vi pratar givetvis en hel del VVS, men också om hur man kan jobba bättre (och ha roligt medan man gör det) och om vad människor kan klara, bara de får chansen.

Välkommen hit!

Pipeline

hjälper dig med alla traditionella VVS-installationer, vare sig det handlar om hela badrumsrenoveringar eller bara en droppande kran.
Vi har kunnandet och utrustningen som krävs för bl a läcksökning, råttbekämpning, stopp i avlopp, fuktskador, avloppsrenovering (relining) och mycket annat.
Vi arbetar också med VVS-konsultationer och med stora entreprenader.

För att ge dig bästa tänkbara service har vi valt att dela upp vår verksamhet i tre bolag. Vi sitter i samma lokaler och har samma ägare och ledning, så det är aldrig någon tvekan om ansvar och mål.

• PIPELINE VVS AB hjälper privatpersoner och företag med alla typer av VVS-installationer, arbetar med VVS-konsultationer och entreprenader:

• PREVENTUM AB
arbetar med bl a spolning av avlopp, film/videoinspektioner av avlopp, renovering av avloppssystem (relining), råttbekämpning och asbestsanering.

• VALF TEKNIK AB är specialister på överlåtelsebesiktningar, läcksökning, skadebesiktningar, luktutredningar, avfuktning, luftrening och RBK-mätningar.