Vattenläcka Helsingborg

Droppar eller rinner det där inget vatten ska finnas? Vi kan hjälpa dig med vattenläcka i Helsingborg att hitta och åtgärda alla typer av läckage – fram till dess att allt är rent, torrt och helt igen.

Att upptäcka synliga och ytliga skador är lätt – till exempel läckage från tak eller gamla paneler med sprickor i fasaden. Det är däremot svårare att se hur avlopp egentligen mår och ser ut.

Vi har – tillsammans med vårt systerföretag Valf AB – utvecklat egna metoder för sökning av läckage på tappvatten- och värmerör, avlopp, golvvärme, dränering etc. Har du ett golv som har börjat resa sig i ett rum så är det med största sannolikhet ett läckage. Har färgen börjat släppa på väggen i källaren så fungerar säkert inte dräneringen som den ska. Ser du en liten missfärgning på innertaket är avloppet säkerligen otätt. Vi kan med vår utrustning hitta läckage på nergjuten golvvärme med ca 3 cm marginal – i princip ”spot on”. Har du en vattenläcka i Helsingborg, tveka inte att höra av dig!

Ring 010 – 150 70 98
eller fyll i formuläret nedan
så får du snabbt hjälp!
  Pipeline

  Vattenläcka i Helsingborg

  hjälper dig med alla traditionella VVS-installationer, vare sig det handlar om hela badrumsrenoveringar eller bara en droppande kran.
  Vi har kunnandet och utrustningen som krävs för bl a läcksökning, råttbekämpning, stopp i avlopp, fuktskador, avloppsrenovering (relining) och mycket annat.
  Vi arbetar också med VVS-konsultationer och med stora entreprenader.

  För att ge dig bästa tänkbara service har vi valt att dela upp vår verksamhet i tre bolag. Vi sitter i samma lokaler och har samma ägare och ledning, så det är aldrig någon tvekan om ansvar och mål.

  • PIPELINE VVS AB hjälper privatpersoner och företag med alla typer av VVS-installationer, arbetar med VVS-konsultationer och entreprenader:

  • PREVENTUM AB
  arbetar med bl a spolning av avlopp, film/videoinspektioner av avlopp, renovering av avloppssystem (relining), råttbekämpning och asbestsanering.

  • VALF TEKNIK AB är specialister på överlåtelsebesiktningar, läcksökning, skadebesiktningar, luktutredningar, avfuktning, luftrening och RBK-mätningar.